CONCERT DE COLINDE ,,Deschide ușa creștine” la a-IV-a editie in 2018

Asa cum ne-a obsnuit deja, Primaria Deleni a organizat a patra editie a festivalului de colinde ,,Deschide usa crestine”.

Nimic nu este mai frumos si mai inaltator decat sa asculti aceste colinde frumoase interpretate de acesti copii superbi, imbracati in costume nationale. Substratul acestui spectacol este de a sadi in mintea si inima copiilor respect si dragoste fata de valori, de traditii si portul national.

Mai jos cateva portrete inocente:Deschiderea spectacolului a fost facuta de Primarul Prigoreanu Dumitru si Parintele Protoereu Victor Pislaru:


Grupul ,, Copiii Regelui” ai Bisericii Adventiste din Poiana coordonat de ACSINTE ANDREEA ne-a introdus in atmosfera frumoasa de sarbatoare:Au urmat grupurile reunite ,,Muguri de stejar” și ,,Gospodinele din Deleni” coordonate de doamna profesor și interpreta de muzica populara MARIA SALARU și învatatoarea IONELA PLESCUTA:Corul preoțesc ,,Potirul” al Protopopiatului Hîrlău dirijat de Preacucernicul Parinte Protopop Victor Pislaru cu o suita de colinde bizantine bisericesti:Grupul vocal ,,Hurgheselul,, al parohiei Feredeni coordonati de familia pr. Danut Fotea și invatatoarea Iulia Fotea, insotiti de rapsodul Neculai Florea și fluierasul Valentin Balasanu:Corul barbatesc al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Iasi a fost infiinţat in anul 2008, iar din luna aprilie 2009 a primit denumirea ,,Sfantul Ierarh Iosif Naniescu”:Finalul concertului a apartinut ansamblului Coragheasca coordonat de doamna învățătoare Aurica Galca. Aici am un filmulet de 12 minute pe care va invit sa-l vizualizati pe youtube:

La final, mai adaug cateva portrete de copii frumosi din Deleni, fotografiati de mine. Toti sunt frumosi, dar nu-i pot adauga aici:La revedere prieteni si sa ne intalnim cu bine la editia a cincea de la anul viitor. Daca doriti, puteti descarca pozele de aici.

Alte postari similare legate de traditii si obiceiuri populare le puteti gasi aici sau aici.

2 gânduri despre „CONCERT DE COLINDE ,,Deschide ușa creștine” la a-IV-a editie in 2018

  1. Am asteptat cu nerabdare sa vad fotografiile realizate cu profesionalism de dumneavoastra la Festivalul de colinde de la Deleni. Sunt foarte reusite . Felicitari !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.